Sterilisatie bij mannen – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Nieuwpoort – Nieuwpoort
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Nieuwpoort
Vlietzicht 4 2965CG
Nieuwpoort

Sterilisatie bij mannen

Sinds 1999 doen de huisartsen in Nieuwpoort sterilisaties bij mannen. We hebben hiermee dan ook ruime ervaring opgedaan. De afgelopen jaren deden wij deze ingreep gemiddeld 75 keer per jaar. We doen dit ook op verwijzing van andere huisartsen uit de regio. Een verwijsbrief hiervoor is niet noodzakelijk. Het is een ingreep onder plaatselijke verdoving die ongeveer een half uur duurt. U kunt vrijblijvend een afspraak maken op het spreekuur van een van de huisartsen om u nader te laten voorlichten over deze ingreep.

Onze folder met uitgebreidere informatie vindt u hier. Tevens maken wij gebruik van een checklist welke u dient in te vullen voorafgaand aan de afspraak. Na de ingreep krijgt u een informatiefolder mee met adviezen en uitleg over de zaadcontrole. Op thuisarts.nl kunt u nog meer informatie lezen: https://www.thuisarts.nl/sterilisatie-bij-man/ik-ben-man-en-overweeg-sterilisatie

De ingreep kost €354,52 euro (tarief 2021, excl. kosten voor zaadcontrole) en wordt niet vergoed door de basis zorgverzekering. Soms wordt het vergoed vanuit de aanvullende verzekering, hiervoor kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Wij hopen u in onze praktijk te mogen verwelkomen.

Huisartsen

 

Martijn Pos, Leo Wielaart en Esther Hoenjet

Huisartsen te Nieuwpoort