Algemeen – Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Nieuwpoort – Nieuwpoort
Header afbeelding
Apotheekhoudende Huisartsenpraktijk Nieuwpoort
Vlietzicht 4 2965CG
Nieuwpoort

Algemeen

Openingstijden huisartsenpraktijk

De huisartsenpraktijk is geopend van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur. Voor de openingstijden van de apotheek, kijkt u hier. Voor het maken van een afspraak kunt u op werkdagen bellen gedurende de openingstijden van de praktijk, behalve van 10:45 tot 11:15 en van 12:30 tot 13:30 uur. Gedurende die tijden is de doktersassistente even niet beschikbaar. Voor spoedgevallen is de praktijk altijd bereikbaar.

 

Spreekuur op afspraak
Het spreekuur wordt gehouden op iedere werkdag. Voor het spreekuur moet u altijd vooraf een afspraak maken. Dit kan telefonisch of via de patiëntenomgeving. Bij het maken van een afspraak zal de assistente vragen naar de reden van uw consult. De doktersassistente is daartoe opgeleid en doet dat om zo goed mogelijk een inschatting te maken van de aard en urgentie van uw klachten (triage). Ook vraagt zij dit zodat de huisarts zich goed kan voorbereiden op het consult. Heeft u meer dan één vraag of klacht? Wanneer u dit aangeeft bij het maken van de afspraak, kan de assistente hier rekening mee houden bij het plannen van de afspraak en u een langere afspraak aanbieden. Indien u hier de voorkeur aan geeft, bieden wij ook de mogelijkheid om te beeldbellen.

 

Spoedgeval
Bel 112 bij een levensbedreigende situatie! Bel op werkdagen daarna ook naar de praktijk (kies optie 1). Uw huisarts kan vaak sneller ter plaatse zijn dan de ambulance, zodat het in levensbedreigende situaties nuttig kan zijn ook de praktijk te bellen! Bij verwondingen of spoedeisende klachten kunt u ook direct naar de praktijk komen. Als u belt dat u eraan komt, dan kan de huisarts alvast rekening houden met uw komst. Buiten kantooruren kunt u contact opnemen met de Huisartsenpost Gorinchem via 0183 – 64 64 10.

 

Telefonisch spreekuur
Als u telefonisch contact wilt met de huisarts, kunt u dit aangeven bij de doktersassistente. De huisarts belt u dan tussen ongeveer 13.30 – 14.00 uur terug.

 

E-consult
Via de patiëntenomgeving is het mogelijk om een bericht aan de huisarts te sturen. Dit is alleen bedoeld voor niet-urgente medische vragen aan de huisarts. Deze berichtenmodule is niet bedoeld om afspraken te wijzigen of af te zeggen. Wij streven er naar om uw vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

 

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om zelf naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. De assistente beoordeelt, eventueel samen met de huisarts, of een huisbezoek afgelegd wordt.